fbpx

Rólunk

Dr. Hegyes Ákos

SZÁJSEBÉSZ SZAKORVOS

Fogorvosi diplomámat 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetemen, Budapesten.

Ezt követően szájsebész rezidens éveimet a Honvédkórház Szájsebészeti osztályán töltöttem, ahol tapasztalatot szereztem az ambuláns és fekvőosztályos hátteret igénylő szájsebészeti esetek ellátásában is.

Szerencsésnek mondhatom magam, mivel szeretem a munkámat, ami nem is igazán munka, hanem hivatás. Ez a kezelés hangulatán is érződik, pácienseimmel oldottan közvetlenül tudjuk megbeszélni a kezelés menetét és a kezelés utáni teendőket.

Szájsebészeti beavatkozásokat korszerű technikával, a lehető legkíméletesebben hajtom végre.

Pácienseim a beavatkozás után annak gyorsaságáról és fájdalommentességéről számolnak be.

Sok szeretettel várom a Suri-Fogtündér rendelőben!

Dr. Hegyes Ákos

Dr. Erdős Zsuzsanna

Parodontológus SZAKORVOS

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2015-ben, majd 3 évvel később az egyetem Parodontológiai Klinikáján szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minősítéssel. Már a rezidensi évek alatt részt vettem az egyetemen fogorvostanhallgatók parodontológiai oktatásában (magyar, angol és német nyelven) és a fogágybeteg páciensek ambuláns kezelésében. Emellett magán rendelőben is szereztem általános fogászati szakmai tapasztalatot.

Jelenleg több magánrendelőben állok a parodontálisan érintett páciensek rendelkezésére. Fő célom, hogy kollégáimmal együttműködve mindenkinek egyénre szabott, komplex fogászati ellátást tudjak nyújtani. Ennek a folyamatnak az első lépése általában az íny és a fogágy gyógyítása, hiszen az alapok rendezése elengedhetetlen a minőségi fogászati munkához. Igyekszem minden olyan páciensemnek teljeskörű szakmai segítséget nyújtani, aki íny vagy fogágy problémával küzd.

Szabadidőmet szívesen töltöm aktívan sportolással, utazással, családom, barátaim és kutyusaink társaságában.

Dr. Erdős Zsuzsanna

Dr. Rákosa Ágnes Júlia

ÁLTALÁNOS FOGORVOS
ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Diplomámat 2018-ban szereztem a Debrecemi Egyetem Fogorvostudományi Karán.
Az egészség és annak megőrzése számomra kiemelten fontos, már kiskorom óta érdeklődöm ezen témakörök iránt. 
Boldog vagyok, mert munkám során, fogorvosként, minden nap segíthetek az embereknek.

A rendelőben mindig legjobb tudásom szerint törekszem a precíz munkavégzésre és a betegekkel való hatékony kommunikációra.
Betegeim ellátását átgondolt kezelési terv alapján végzem, amit az első találkozás során állítok fel, így az előre megbeszéltek szerint haladunk. 

Célom a betegek panaszainak, félelmeinek, fájdalmának megszüntetése, hogy elvárásaiknak megfelelően, elégedetten távozzanak és a későbbiekben is bizalommal forduljanak hozzánk.
A fogászatban érdeklődve figyelem a híreket, újdonságokat, hogy mindig a legmagasabb színvonalon láthassam el a betegeinket.

Szerencsés vagyok, mert barátságos környezetben dolgozhatok, modern felszereléssel és magasan képzett kollégákkal, akiktől tanulhatok is.

Sok szeretettel várom a Suri-Fogtündér rendelőben!

Dr. Rákosa Ágnes Júlia

Hrtyanné Dr. Patonai Gabriella

Általános fogorvos
Gyermekfogászat

Hrtyanné Dr. Patonai Gabriella vagyok, fogorvos, nagycsaládos keresztény anyuka. 2014-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán. Ezután gyermekfogászati körzetben dolgoztam a 17.kerületben több, mint másfél évig. Rövid ideig helyben is dolgoztam állami ellátásban vegyes körzetben. 

Folyamatosan, egyetemista korom óta szervezek óvodákba, bölcsődékbe bábos fogászati prevenciót, ahol megtanítom a kicsiket arra, milyen a fognyűvő-kommandó. A gyerekek állnak hozzám legközelebb, ebben látom a legtöbb kihívást, de természetesen a fogorvostól picit óvakodó szülők is megkereshetnek. A legfontosabb, hogy az első élmény jó legyen, valamint hogy megtanítsuk a helyes fogápolásra a családokat.

Szabadidőmet a gyermekeink, Kormi kutyánk, a prevenció, versírás, kertészkedés, felújítás, a katolikus baba-mama kör, a sütés-főzés és a házimunka tölti ki – általánosságban jellemző, hogy mindig találok tennivalót.

Sok szeretettel várom a Suri-Fogtündér rendelőben!

Hrtyanné Dr. Patonai Gabriella

Gyüréné Dr. Ozsvár Andrea

Általános fogorvos
Esztétikai fogászat

2010-ben végeztem a Szegedi Fogorvostudományi Egyetemen. Már tanulmányaim során az esztétikai fogászat felé húzott a szívem, és 2009-ben egy neves európai esztétikai fogorvosi verseny megnyerésével megpecsételődött a sorsom, voksomat végérvényesen a mosoly szépítès mellett tettem le. Azóta is minden évben számos továbbképzésen és tanfolyamon igyekszem mélyíteni a témába illő elméleti és gyakorlati tudásomat, melyet a mindennapokban pácienseink javára hasznosítok.

Az esztétika mellett elsődleges célom az ember és nem csak a fog gyógyítása, melynek legfontosabb alappillére a bizalom  ès kommunikáció orvos ès pàciense között. Nagyon fontosnak tartom pontosan megérteni, mi az alapvető probléma, hogy mi is a cél, mert csak így készülhet a gyönyörű, és minden ízében elégedett mosoly.

Mindennapjaim során a kedvessèg, megèrtès, szakmai precizitás ès profizmus alappillér. Úgy gondolom a gyógyítàst máshogyan nem is lehet csinálni.

Szabadidőmet legszívesebben családommal töltöm, van egy gyönyörű kisfiam, akinek mosolyánál én sem tudok szebbet varázsolni.

Szakterületeim:
Esztétikailag kimagasló, láthatatlan héjak, koronák, fogpótlások kèszítèse

Sok szeretettel várom a Suri-Fogtündér rendelőben!

Gyüréné Dr. Ozsvár Andrea

Dr. Márton Dóra

KonzErváló fogászat

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvosi karán szereztem. Fő érdeklődési köröm a szakmán belül a fogmegtartó kezelések, esztétikus restaurációk készítése. Emellett a szájsebészet is közel áll a szívemhez és a gyermekek kezelését is élvezem. A későbbiekben ezeken a területeken is szeretnék még jobban elmélyedni.

Fontosnak tartom a munkafolyamatok aprólékos, precíz elvégzését és azt is, hogy naprakész legyek a kezelési technikákban. Sokat ad egy egészséges, szép mosoly. Hasznosnak érzem a munkámat, jó érzés azzal a gondolattal kelni, hogy ma is segíthetek többeken a rendelőben.

Célom az oldott, közvetlen, bizalmi légkör kialakítása. Szeretem megismeri a pácienseimet. Az empátiát és a kommunikációt nagyon fontosnak tartom, mert ez adja a gyümölcsöző együttműködés alapját. Hálás vagyok a rendelői csapatért, a nyugodt, békés, modern környezetért, ahol a szakmai fejlődés lehetősége is adott.

Szabadidőmben szívesen mozgok a természetben, hallgatok podcastokat pszichológiai témában vagy csak kedvemre olvasok. Társasági programra nehezen mondok nemet, és egy jó beszélgetésre is mindig nyitott vagyok.

Sok szeretettel várom a Suri-Fogtündér rendelőben!

Dr. Márton Dóra

Surányiné Gergely Melinda

VEZETŐ ASSZISZTENS
KLINIKAI DENTÁLHIGIÉNIKUS és
PÁCIENSKOORDINÁTOR

Az egészségügyi pálya mindig közel állt a szívemhez.

A Semmelweis Ignác Egészségügyi Szakközépiskola elvégzése után a Kardiológiai Intézetben dolgoztam ápolónőként.

A család mindig fontos volt számomra, ezért kisebb pályamódosítás mellett döntöttem.

2014-ben szereztem meg a Fogászati és Klinikai Dentálhigiénikusi szakképesítésemet.
2018-ban tanulmányaimat Sugárvédelmi szakképesítéssel egészítettem ki.
Az elmúlt évek során több szakterületen is szereztem szakmai tapasztalatot.

Munkám során a kiválóságra törekszem.
Nagyon örülök, hogy egy ilyen jó csapatban dolgozhatom.

Surányiné Gergely Melinda

Majoros Ildikó

KLINIKAI DENTÁLHIGIÉNIKUS
FOGÁSZATI ASSZISZTENS

Szőnyi Péterné

KLINIKAI DENTÁLHIGIÉNIKUS
FOGÁSZATI ASSZISZTENS

Vitéz Zita

Klinikai Dentálhigiénikus
Fogászati Asszisztens

Hódi Szilvia

Fogászati Asszisztens
Pácienskoordinátor

Szabó-Surányi Fanni

Fogászati asszisztens
PÁcienskoordinátor

Horváth Kitti

Klinikai Dentálhigiénikus
Fogászati Asszisztens
Pácienskoordinátor