fbpx
WEBDESIGN másolata-13

Gyermekfogászat

Nagyon fontos, hogy már egészen kis kortól odafigyeljünk a gyerekek fogacskáira! Kibújás előtt nedves textil pelenkával, kibújás után ujjra húzható fogkefével, majd később puha sörtéjű fogkefével mossuk őket a gyermek 8 éves koráig (természetesen engedni kell, hogy tanulja, de legalább esténként mossuk át mi is alaposan mindenhol).

HRTYANNÉ DR. PATONAI GABRIELLA

ÁLTALÁNOS FOGORVOS
GYERMEKFOGÁSZAT

Emellett kiemelkedő jelentőségű, hogy minél előbb megismerhesse a fogorvosi rendelőt, hiszen így idejében megelőzzük mind a szuvasodást, mind a félelem kialakulását. Fontos, hogy az első találkozás a fognyüvők rettenthetetlen űzőjével vidám és pozitív élmény legyen.

Minden fogacska igazi kincs, így a lehető legoldottabb légkörben számoljuk meg, hány tejfogacska van, illetve a nagyobbak esetében tanácsot adunk a tinédzserek körében felmerülő gyakori fogápolási kérdések tekintetében. Nincs rossz kérdés, mindenre válaszolunk, ha tudunk, ha pedig nem, mindennek utánanézünk. Mindent elmagyarázunk őszintén, hiszen a legfontosabb minden páciens, legyen az kicsi vagy nagy, illetve minden orvos számára: a bizalom.

Ha a témában további cikkeket, tanácsokat szeretnének olvasni, szeretettel ajánlom a www.fogasgondokatok.hu prevenciós szemléletű blogom (FB: Fogas Gondolatok), ahol további információkat, tanácsokat kaphatnak, illetve az önkéntes prevencióimról is tájékozódhatnak.

 

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

cím

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

bejelentkezés

nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig