fbpx
Dunaharaszti fogászat suri fogtündér 08-01

Gyüréné Dr. Ozsvár Andrea

Gyüréné Dr. Ozsvár Andrea

ÁLTALÁNOS FOGORVOS
ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT
SURI FOGTÜNDÉR SZAKMAI VEZETŐ

2010-ben végeztem a Szegedi Fogorvostudományi Egyetemen. Már tanulmányaim során az esztétikai fogászat felé húzott a szívem, és 2009-ben egy neves európai esztétikai fogorvosi verseny megnyerésével megpecsételődött a sorsom, voksomat végérvényesen a mosoly szépítès mellett tettem le. Azóta is minden évben számos továbbképzésen és tanfolyamon igyekszem mélyíteni a témába illő elméleti és gyakorlati tudásomat, melyet a mindennapokban pácienseink javára hasznosítok.

Az esztétika mellett elsődleges célom az ember és nem csak a fog gyógyítása, melynek legfontosabb alappillére a bizalom  ès kommunikáció orvos ès pàciense között. Nagyon fontosnak tartom pontosan megérteni, mi az alapvető probléma, hogy mi is a cél, mert csak így készülhet a gyönyörű, és minden ízében elégedett mosoly.

Mindennapjaim során a kedvessèg, megèrtès, szakmai precizitás ès profizmus alappillér. Úgy gondolom a gyógyítàst máshogyan nem is lehet csinálni.

Szabadidőmet legszívesebben családommal töltöm, van egy gyönyörű kisfiam, akinek mosolyánál én sem tudok szebbet varázsolni.

Szakterületeim:

Esztétikailag kimagasló, láthatatlan héjak, koronák, fogpótlások kèszítèse

Sok szeretettel várom a Suri-Fogtündér rendelőben!

Gyüréné Dr. Ozsvár Andrea

 

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

cím

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

bejelentkezés

nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig