fbpx
Dunaharaszti fogászat suri fogtündér 08-01

Dr. Juhászova Veronika

DR. JUHÁSZOVA VERONIKA

FOGSZABÁLYZÓ SZAKORVOS

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem Budapesten. Már gimnáziumi tanulmányaim során a fogszabályozás terület felé húzott a szívem, ezért is szerettem volna fogorvos lenni. Az egyetemi évek alatt végzett tudományos diákmunka, majd a szakdolgozatom témáját is a hasadékos újszülöttek ellátása, illetve fogszabályozása témakörében választottam. Rendkívül lenyűgöz, amilyen gyors fejlődésen ment keresztül ez az ága is a fogorvoslásnak, és rohamos léptekben fejlődik továbbra is. Ezért nagyon fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést, így a rezidens képzés alatt is igyekeztem rendszeresen kurzusokat végezni illetve figyelemmel követni a szakirodalmat is. Szerencsére volt lehetőségem a németországi Freiburgban tölteni egy szemesztert, ez idő alatt teljesen új dimenzióját látni nem csak a fogszabályozásnak, de a betegellátásnak is.

2022-ben sikeresen szakvizsgáztam fogszabályozásból. A tudásvágy és hogy a legkülönbözőbb problémákkal érkező pacienseimnek is mindenre kiterjedő ellátást tudjak biztosítani továbbra is ebbe az irányba hajt.

A kezelés gondos és alapos megtervezése a legfontosabb, amelyben a harapási eltérés megoldása mellett kiemelten kell figyelembe venni az arc és mosolyesztétikát, illetve az eltérést, ami a pacienst valóban zavarja. A konzultáción és a kezelési terv összeállításakor ez teret is kap, hiszen végeredményben a funkció és esztétika egyaránt fontos a pacienseknek.

Hiszek abban, hogy a sikeres betegellátás kulcsa a szakmai felkészültség mellett a kommunikáció és folyamatos tájékoztatás, ennek megfelelően törekszem a munkám során a bizalmi légkör kialakítására, hogy a kezelés során gördülékenyen működjünk együtt.

Szabadidőmet a barátaimmal és családommal, kutyázással, biciklizéssel, tánccal, cserkészkedéssel töltöm.

Sok szeretettel várom a Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központban!

Dr. Juhászova Veronika

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

cím

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

bejelentkezés

nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.