fbpx
Dunaharaszti fogászat suri fogtündér 08-01

Dr. Hegyi Ferenc

DR. HEGYI FERENC

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, Szájsebész szakorvos jelölt

Gyermekkoromtól vágytam rá, hogy olyan pályát válasszak, ahol segíthetek másokon. A fogorvoslás számomra nem csupán munka, hanem hivatás, ahol empátiával, nyugalommal és megfelelő szakmai felkészültséggel rövid idő alatt pozitív változást lehet elérni az emberek életében. 

2016-ban a Semmelweis Egyetemen “summa cum laude” minősítéssel szereztem meg fogorvosi diplomámat, majd ezt követően egy nívós budapesti magánrendelőben kezdtem el dolgozni, és ezzel párhuzamosan beléptem a rezidensképzésbe is. 2019-ben „kiválóan megfelelt” eredménnyel sikeres konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Jelenleg második szakvizsgámra készülök dento-alveolaris sebész (szájsebész) rezidensként. Annak érdekében, hogy mindig a legjobbat nyújthassam, rendszeres résztvevője vagyok hazai és külföldi szakmai továbbképzéseknek, kurzusoknak, és az itt megszerzett naprakész tudást beépítem a mindennapi gyakorlatomba. 

Nagyban segíti a munkámat, hogy szájsebészeti és fogpótlástani ismeretekkel egyaránt felvértezve teljes ívében átlátom a kezeléssorozatot. Ez lehetővé teszi számomra, hogy végig tudjam kísérni a pácienst akár a legösszetettebb kezelési tervek megvalósításában is, de adott esetben jelentősen megkönnyíti a kollégákkal történő közös tervezést, együttműködést. 

Rendkívül fontosnak tartom az alapos tájékoztatást, a nyílt és őszinte kommunikációt. Pácienseinknek fontos tisztában lenni azzal, hogy pontosan mi fog történni velük, mire számíthatnak egy-egy kezelés során és azt követően. Az így megteremtett biztonságérzet az alapja annak, hogy kölcsönös bizalommal és nyugodt közegben tudunk együtt dolgozni.

Szakmai érdeklődésem középpontjában a fogpótlások készítése fogakra vagy implantátumokra, az implantáció (fogbeültetés), a szájsebészet és a teljes szájrehabilitációk kivitelezése áll.

Kisgyermekes apaként a családommal töltött idő számomra a legértékesebb. Emellett szeretek sportolni, és szabadidőmben szívesen járom az erdőket.

Sok szeretettel várom a Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központban! 

Dr. Hegyi Ferenc

 

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

cím

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

bejelentkezés

+36 30 1630 000
+36 24 260 260
bejelentkezes@fogtundersuri.hu

nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.